Over Ons

Rolfing® Nederland is de professionele vereniging voor Gecertificeerde Rolfers die in Nederland werken. Deze is erkend door het Rolf Institute of Structural Integration (RISI) en de betrokken opleidingsinstituten:

Lidmaatschap van Rolfing Nederland verzekert elke cliënt dat ze sessies ontvangen van een goed opgeleide, professionele en deskundige Rolfer die voldoet aan strikte trainings normen, die een professionele ethische code volgt, en die regelmatig vervolg trainingen en onderwijs volgt.

Rolfing Nederland verwelkomt graag leden van andere scholen die erkend zijn door de Internationale Vereniging van Structurele Integrators (IASI).  Als u een Certified Structural Integrator bent en getraind door een van deze scholen, nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen. U bent van harte welkom in onze vereniging.

Contact

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de vereniging Rolfing Nederland of individuele Rolfers door het versturen van uw aanvraag naar de e-mailadressen op de Business Card webpagina's.