Interessante artikelen


Het Gezondheids- en Leefstijlkatern van de Engelse krant The Independent vraagt zich op 7 december 2010 af:  “Will Rolfing be the Next Big Trend?

 

The New York Times schrijft in het katern Fashion & Style dat Rolfing snel aan populariteit wint: "Rolfing, Excruciatingly Helpful". Jammer dat het artikel zich richt op de begintijd van Rolfing toen de manuele technieken meer kracht gebruikten en het concept van pijn er mee werd geassocieerd. Hedendaagse technieken zijn veel langzamer en zachter.

 

De kunst om mensen mooi te maken.   Het Rolf Instituut heeft een persbericht gepubliceerd waarin men benadrukt dat Rolfing steeds minder scepsis ontvangt in de wereld van Hollywood en mode, waar houding, balans en bewegingsvrijheid allemaal bij de formule van "looking good" hoort.

 

Van de website van het The Rolf Institute of Structural Integration, komt het volgende artikel over Rolfing SI's betrokkenheid bij athletiek en lichamelijke inspanning.

 

Vergelijkbaar is het volgende artikel dat het effect bespreekt van Repetitive Stress Injuries.

 

Dr. Weill over Rolfing:  “Four Reasons to Try Rolfing.

schrijft in het katern Fashion & Style dat Rolfing snel aan populariteit wint:schrijft in het katern Fashion & Style dat Rolfing snel aan populariteit wint: